Szállítási információk

Főoldal / Szállítási információk

Szállítási információk

 

Amennyiben rendeléseid ellenértékét maradéktalanul kifizetted, a break után kártyáidat, ha külön kéred maximum 1 héten belül postázzuk! Más esetben 2 hónapig őrizzük, hogy akár több bontást is össze tudj várni, és így spórolhass a futárdíjon. Ilyen esetben kérlek olvasd el a mailbox szállítási módnál leírtakat.

Az újonnan regisztrált vásárlók számára csak a “Barion – Biztonságos bankkártyás fizetés” és a “PayPal” fizetési mód elérhető a regisztrációtól számított maximum 6 hónapig. E miatt csak az előre fizetéses szállítási módok közül választhat.

  1. SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

GLS futárszolgálat, előre fizetéssel – 990Ft

A csomagot a GLS futárszolgálat  szállítja 1-2 munkanap alatt 8-17h között. Ingyenes második kézbesítési kísérlet. A termék árát rendezheted bankkártyával és banki átutalással is.

GLS futárszolgálat, utánvétellel – 1.240Ft

A csomagot a GLS futárszolgálat  szállítja 1-2 munkanap alatt 8-17h között. Ingyenes második kézbesítési kísérlet. A termék árát rendezheted a futárnál készpénzben vagy bankkártyával.

GLS csomagpont, előre fizetéssel – 990Ft

Személyes átvétel 200 településen több, mint 550 átvevőhelyen. A kiszállítás 1-2 munkanapon belül megtörténik. Csomagod 5 napig őrzik a megadott csomagponton. A termék árát rendezheted bankkártyával és banki átutalással is.

GLS csomagpont, utánvétellel – 1.240Ft

Személyes átvétel 200 településen több, mint 550 átvevőhelyen. A kiszállítás 1-2 munkanapon belül megtörténik. Csomagod 5 napig őrzik a megadott csomagponton. A termék árát rendezheted készpénzzel és egyes csomagpontokon bankkártyával.

Foxpost csomagautomata, előre fizetéssel – 790Ft

Személyes átvétel csomagautomatából. A nyitó kódot a Foxpost küldi sms-ben és e-mailben, így kérjük figyelmesen add meg telefonszámod és e-mail címed.

Foxpost csomagautomata, utánvétellel – 1.036Ft

Személyes átvétel csomagautomatából. A nyitó kódot a Foxpost küldi sms-ben és e-mailben, így kérjük figyelmesen add meg telefonszámod és e-mail címed. Az automatánál csak bankkártyával fizethetsz.

Mailbox – tárolás ingyenes, a futárdíj a fentiek szerint

– Igény szerint, összevárható több bontás, melyet külön tárolóban helyezünk el amíg a postázás mellett döntesz. Ez az időtartam maximum 2 hónap lehet. Ez az idő rövidülhet, ha hamarabb eléred a 30.000Ft-os küszöböt. A 2 hónap lejárta után, vagy a 30.000Ft-os küszöb elérésekor kártyáid automatikusan kikerülnek a mailbox-ból és veled való egyeztetés után postázásra kerül a küldemény. Érdemes a postázás utáni első rendelésnél, vagy a legelső rendelésednél kiválasztani a futárszolgálatot, és ezután minden más rendelésnél a mailboxot választani. Ha bármi kérdésed lenne hívj minket a +36202354917-es számon.

 

  1. ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK:

GLS futárszolgálat: +36-1-802-0265 (csomagszám megadásával)

GLS On-line csomagkövetés: Csomagkereső

FoxPost: 06-1-999-0-369

FoxPost csomagkövetés: Csomagkövetés

 

  1. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
  • Bankkártyával a Barion biztonságos fizetés felületén keresztül, PayPal-lal és átutalással.
  • Személyes átvétel esetén előre utalással, bankkártyával, PayPal-lal vagy személyesen készpénzben is fizethetsz.
  1. CSOMAGOLÁS:

Kisebb csomagok esetében, légpárnás tasakokban helyezzük el a kártyákat. Nagyobb csomagok esetében, illetve a könnyen sérülő termékeket minden esetben jól kipárnázott dobozban küldjük. Igyekszünk maximálisan megvédeni a megrendelt termékeket. Amennyiben a nagy elővigyázatosság ellenére megsérül küldeményük, javasoljuk, hogy csak akkor vedd át, ha megbizonyosodtál róla, hogy csak a csomagolás sérült. Amennyiben nagyobb a kár, kérjük ne vedd át a terméket. Ebben az esetben, ha a termék raktáron van azonnal újraküldjük.

 

  1. KÜLFÖLDRE SZÁLLÍTÁS:

A külföldi szállítás megoldható. Ilyen esetben a csomag méretétől és súlyától függően egyedi ajánlatot adunk a szállításra. Kérjük írj az info@hbteam.hu e-mail címre és mi a lehető leghamarabb válaszolunk. Ez általában néhány órán belül megtörténik.

Back to Top
Bevásárló kosár
Bezár

No products in the cart.