Barion Pixel
Bejelentkezés

Gyakran ismételt kérdések

Főoldal / Gyakran ismételt kérdések

Útmutató a rendeléshez

 • 1. Jelentkezz be foglalás előtt! ❗(vendégként NEM tudsz foglalni)❗
 • 2. Első rendelésednél válassz szállítási módot! ( GLS, Foxpost )
 • 3. További rendelésnél válaszd a MAILBOX szállítási módot, így nem fog a rendszer több szállítási költséget felszámolni, viszont minden fizetési mód elérhető.
 • 4. Amennyiben szeretnéd a bontásból a lapjaid, és nem szeretnél a MailWeekig várni, lépj be a Fiókodba és kattints a “KÉREM A RENDELÉS KISZÁLLÍTÁSÁT” gombra.
 • 5. Ha rendelsz az ITC Shop-ból (www.itcshop.hu) és a megjegyzésbe beírod a HBTeames felhasználóneved, valamint, hogy kéred a lapjaidat, akkor a rendeléssel együtt el tudjuk küldeni.
 • 6. Ha már fizettél a www.hbteam.hu oldalon postaköltséget és rendelni szeretnél a www.itcshop.hu oldalról, akkor az ITC Shop rendelésnél válaszd a “A break lapokkal együtt kérem, posta fizetve a HBTEAM-nél” szállítási módot, mely ingyenes majd a rendelés megjegyzésébe írd be a hbteam felhasználóneved.
 • 7. Ha nem fizettél postaköltséget és az ITC Shop-ból sem szeretnél rendelni, akkor IDE kattintva utólag is választhatsz és fizethetsz szállítási díjat.
 • 8. A kibontott dobozok válogatása minden esetben hétvégén történik meg, így kérlek ezt vedd figyelembe a postázás kérésekor. Általában 1-3 munkanapon belül feladjuk a csomagod, melyről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fog.

Gyakran előforduló fogalmak

Dobozbontás: Gyári, érintetlen csomagolású doboz bontása. A dobozban található kártyák és csomagok, valamint a húzható hitek száma és garantáltsága termékenként eltérő, melyet minden esetben külön feltüntetünk.

Case (karton) bontás: Gyári, érintetlen csomagolású karton bontása. A kartonban terméktől függő, számú bontatlan doboz található.

Spot: Bontásban vásárolható hely. PYT, azaz Pick Your Team esetében egy adott csapatot jelöl.

Hit: Kiemelt értékű és ritkaságú insert, számozott, emléktárgyas vagy aláírt kártya. Egyes termékekben dobozonként változó mennyiségben garantált hitek találhatóak.

Case hit: Csak kartononként előforduló rendkívül ritka kártya. Ez gyakran egy speciális insertet, vagy alacsony számozású kártyát jelölhet. Néhány esetben egy játékosok aláírt, vagy emléktárgyas kártyáiról van szó.

Gyakoribb dobozbontási változatok

Pick Your Team (röviden PYT): Csapatválasztáson alapuló bontás.

Random Team Break: Véletlenszerűen, sorsolás útján kerülnek a csapatok kiosztásra.

Pick Your Player: Játékos választáson alapuló bontás.

A dobozbontás menete és szabályai

18 éven aluliak nem vehetnek részt a bontásban!!!

– A bontásban résztvevő jogosult minden olyan csapat kártyára, amelyet a bontás előtt választott.

– Abban az esetben, ha egy kártya témájából fakadóan több csapat több játékosát tartalmazza, úgy a bontás után az érintett csapatok vásárlói/tulajdonosai között sorsolásra kerülnek ezek a lapok! Példa egy olyan lap sorsolására, amelyen 7 különböző csapat játékosa szerepel. A példánkban „A” résztvevőnknek 4 csapata is érdekelt az említett lapban, míg „B” résztvevőnknek 2, „C” résztvevőnknek pedig egy. Ebben az esetben az „A” résztvevő neve 4-szer, „B” résztvevőé 2-szer, „C” résztvevőé 1-szer kerül fel a random.org listájába. Így az „A” résztvevő 57%-os, a „B” résztvevő 29%-os, míg a „C” résztvevő 14%-os eséllyel vesz részt a sorsolásban.

– Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben szerepel, esetleg csapatmez nélkül (például öltönyben, USA Team mezben, stb.) és a kártyán külön nem szerepel, hogy mely NBA csapathoz tartozik a játékos, úgy a kártya azé a bontásban résztvevőé, akinek a csapata draftolta a játékost, vagy ennek hiányában, amely csapat először alkalmazta.

– Amennyiben egy történelmi, már nem létező nevű csapat kártyája bukkan fel a bontás során, úgy azt a résztvevő fogja megkapni, aki a csapatának elődje volt az érintett kártyán szereplő játékos/csapat.

– Csak az a személy vehet részt a bontásokban aki 18 éves elmúlt, illetve maradéktalanul rendezte aktuális számláját. Amennyiben ez a bontás meghirdetett időpontja előtti 24h-ig nem történik meg úgy a foglalását semmisnek tekintjük és töröljük a rendelését. Az újra felszabadult csapatok elérhetővé vállnak az oldalon, melyről facebook csoportunkban tájékoztatjuk tagjainkat.

Pick Your Team bontás esetén, – ahol a vásárló határozza meg, mely csapatot vagy csapatokat veszi meg a bontásból -, a csapatok eltérő árat kapnak az aktuális játékos gárdájuktól függően. Vagyis az ár attól függ, hogy mely csapatok és mely csapatok játékosai vannak jobban felkapva, melyben szerepelnek értékesebb, közkedveltebb kerettagok, vagy szerepelnek jobban napjaink ligájában. Sajnos előfordulhat, hogy a megnyert csapatnak egyetlen egy kártyája sem szerepel a dobozban, így nulla darab kártyát kapsz. Ettől függetlenül a spot árát ki kell fizetni.

– A Random Team Break esetén a vásárló spotot vagy spotokat vásárol az adott bontásból. Ebben az esetben nem lehet a konkrét csapatot kiválasztani, hanem véletlenszerűen lesznek azok kisorsolva. Ehhez a random.org sorsolási oldalt használjuk, és egy tőlünk független harmadik személy sorsol. Csak annyi spotot lehet előzetesen megvásárolni ahány csapat van az adott ligában (esetenként, ha több csapat összevonásra kerül kevesebb spot lesz elérhető). A sorsolás után mindenki nyer, mindenkinek annyi csapatot sorsolunk ki ahány spotot vásárolt. Példaképen, ha 2 spotot foglaltál, akkor a sorsolásnál 2x fog szerepelni felhasználó neved, így két véletlenszerű csapatot kapsz. A bontásban résztvevő jogosult minden olyan csapat kártyára, amelyet a sorsoláskor megnyert. Sajnos előfordulhat, hogy a megnyert csapatnak egyetlen egy kártyája sem szerepel a dobozban, így nulla darab kártyát kapsz. Ettől függetlenül a spot árát ki kell fizetni.

– Az oldalon egyszerre több doboz is megtalálható. Előfordulhat, hogy az értékesítés nem teljesen sikeres, azaz a meghirdetett bontás napja előtt néhány csapatot vagy spotot nem vásároltak meg. Annak érdekében, hogy az összes csapat elfogyjon és ne kelljen elhalasztani az adott doboz breakjét „mini”-zni fogunk. Ez azt jelenti, hogy a részben elkelt dobozokban megmaradt csapatokat újra meghirdetjük. Például, ha három dobozból összesen 8 csapat maradt meg 8.000Ft értékben, úgy ezen csapatokat, az adott termékeknél elérhetetlenné tesszük és egy új terméket hozunk létre, melynél 8db spot megvásárlása lehetséges, egyenként 1.000Ft-os áron. Amint elkelt az összes spot, egy tőlünk teljesen független személy a random.org-on élőben kisorsolja, hogy mely spothoz, mely csapat tartozik. Így a dobozok bontása során ennek megfelelően kerülnek szétosztásra az adott csapat lapjai.

– A bontásokról minden esetben Élő Facebook, valamint Youtube videó felvétel készül! Az Élő Facebook videót a hivatalos facebook csoportunkban közvetítjük, a Youtube Elő Videót pedig a https://www.hbteam.hu/live-stream/ weboldalon, vagy a Youtube csatornánkon nézhetitek meg. Az elkészült videót a bontás után Youtube csatornánkon érhetitek el.

 

Debrecen, 2018.09.02

Milyen méretű mágneses tokot válasszak?

1PT=0.0254 millimeter

35PT UV One-Touch mágneses tok

 • A legtöbb standard és aláírt kártya belefér a tokba.
 • 35PT=0.889mm vastagságú kártyáknak.
 • 1 alapkártya vastagságú.

55PT UV One-Touch mágneses tok

 • Ez a tok a vastagabb alapkártyáknak illetve a relic kártyáknak készült.
 • 36PT – 55PT=1.397mm kártyavastagságig.
 • kb. 2 alapkártya vastagságú

75PT UV One-Touch mágneses tok

 • A legvastagabb alapkártyák, insertek és relic kártyák számára ajánlott.
 • 56PT – 75PT=1,905mm.
 • kb. 3 alapkártya vastagságú.

100PT UV One-Touch mágneses tok

 • 76PT – 100PT=2,54mm.
 • kb. 4 alapkártya vastagságú.

130PT UV One-Touch mágneses tok

 • 101PT – 130PT=3,302mm.
 • kb. 6 alapkártya vastagságú.

180PT UV One-Touch mágneses tok

 • 131PT – 180PT=4,572mm.
 • kb. 8 alapkártya vastagságú.

360PT UV One-Touch mágneses tok

 • 181PT – 360PT=9,144mm
 • kb. 12 alapkártya vastagságú

Működik a webshop mobil készüléken (mobiltelefon, tablet)

 • Igen, az oldal reszponzív tulajdonsága miatt minden típusú (android, iOS, Windows) készüléken működik.

Milyen plusz költségek merülhetnek fel vásárláskor?

 • Az oldalon található árak bruttó árak, és a szállítási díjon kívül semmilyen plusz költség nem merülhet fel a vásárlás során. Nincsenek rejtett költségek, 100%-os árgaranciát vállalunk az oldalon feltüntetett árakért.

Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavam?

 • Kattints az „elfelejtett jelszó”-ra a belépés menüpontban. Majd a rendszer generál egy új jelszót és elküldi az általad megadott e-mail címre. A felhasználónév a regisztrációkor megadott e-mail cím lesz.

Mikor tudom átvenni a személyes átvétellel rendelt termékeket?

 • Minden esetben előzetes egyeztetés szükséges átvétel előtt
 • Írj az info@hbteam.hu e-mail címre, vagy hívj minket a +36202354917-es telefonszámon.
 • Az átvételi pont nyitvatartási ideje:
  • H-P: 9:30-16:30
Back to Top
Bevásárló kosár
Bezár

No products in the cart.