Bejelentkezés

PayPal QR kódos fizetés

Főoldal/Amerikai Foci/PayPal QR kódos fizetés

PayPal QR kódos fizetés

Készleten

  1. Beolvasás: Nyisd meg a PayPal alkalmazást a telefonodon és keresd meg a Scan/Pay - Beolvasás/Fizetés ikon a bal alsó sarokban. (Ha még nem engedélyezted a P...
  1. Beolvasás: Nyisd meg a PayPal alkalmazást a telefonodon és keresd meg a Scan/Pay – Beolvasás/Fizetés ikon a bal alsó sarokban. (Ha még nem engedélyezted a PayPalnak a kamera használatát, akkor átirányít az engedélyezéshez.) Olvasd be a QR kódot a telefonoddal.
  2. Fizetés: add meg a fizetendő összeget és koppints a küldés/tovább gombra. (Köszönjük, ha megadod a rendelés számod megjegyzésbe.)
  3. Ellenőrizd, hogy jó e a megadott összeg. Ha minden rendben kattints a “Tovább” gombra.
  4. Köszönjük!
Read more

Compare
  • Beolvasás: Nyisd meg a PayPal alkalmazást a telefonodon és keresd meg a Scan/Pay - Beolvasás/Fizetés ikon a bal alsó sarokban. (Ha még nem engedélyezted a PayPalnak a kamera használatát, akkor átirányít az engedélyezéshez.) Olvasd be a QR kódot a telefonoddal.
  • Beolvasás: Nyisd meg a PayPal alkalmazást a telefonodon és keresd meg a Scan/Pay – Beolvasás/Fizetés ikon a bal alsó sarokban. (Ha még nem engedélyezted a PayPalnak a kamera használatát, akkor átirányít az engedélyezéshez.) Olvasd be a QR kódot a telefonoddal.
  • Fizetés: add meg a fizetendő összeget és koppints a küldés/tovább gombra. (Köszönjük, ha megadod a rendelés számod megjegyzésbe.)
  • Ellenőrizd, hogy jó-e a megadott összeg. Ha minden rendben kattints a “Tovább” gombra.
  • Köszönjük!
  • Read more
    Beolvasás: Nyisd meg a PayPal alkalmazást a telefonodon és keresd meg a Scan/Pay - Beolvasás/Fizetés ikon a bal alsó sarokban. (Ha még nem engedélyezted a PayPalnak a kamera használatát, akkor átirányít az engedélyezéshez.) Olvasd be a QR kódot a telefonoddal. Fizetés: add meg a fizetendő összeget és koppints a küldés/tovább gombra. (Köszönjük, ha megadod a rendelés számod megjegyzésbe.) Ellenőrizd, hogy jó e a megadott összeg. Ha minden rendben kattints a "Tovább" gombra. Köszönjük!
    Back to Top
    Bevásárló kosár
    Bezár

    No products in the cart.