Barion Pixel
Bejelentkezés

2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz Random Team Break

Főoldal/Foci/2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz Random Team Break

2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz Random Team Break

Elfogyott

A 2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz tartalma: 12 csomag/doboz; 12 kártya/csomag. Átlagosan garantált 1 Autograph, 4 Silver Prizm, 5 számozott Prizm, 8 további Pr...

A 2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz tartalma: 12 csomag/doboz; 12 kártya/csomag. Átlagosan garantált 1 Autograph, 4 Silver Prizm, 5 számozott Prizm, 8 további Prizm parallel, és 6 Insert kártya a dobozban. Spotok: Arsenal Aston Villa Bournemouth Brentford Brighton & Hove Albion Chelsea Crystal Palace Everton Fulham Leeds United Leicester City Liverpool Manchester City […]

Read more

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A 2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz tartalma: 12 csomag/doboz; 12 kártya/csomag. Átlagosan garantált 1 Autograph, 4 Silver Prizm, 5 számozott Prizm, 8 további Prizm parallel, és 6 Insert kártya a dobozban. Spotok:

A 2022-23 Prizm Premier League Soccer Hobby doboz tartalma: 12 csomag/doboz; 12 kártya/csomag.

Átlagosan garantált 1 Autograph, 4 Silver Prizm, 5 számozott Prizm, 8 további Prizm parallel, és 6 Insert kártya a dobozban.

Spotok:

Arsenal
Aston Villa
Bournemouth
Brentford
Brighton & Hove Albion
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Fulham
Leeds United
Leicester City
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Newcastle United
Nottingham Forest
Southampton
Tottenham Hotspur
West Ham United
Wolverhampton Wanderers
Color Blast / Deep Space / Groovy

A bontás várható időpontja: ha betelt, és minden spot fizetve.

Read more
18 éven aluliak nem vehetnek részt a bontásban!!! – A bontásban résztvevő jogosult minden olyan csapat kártyára, amelyet a bontás előtt választott. – Abban az esetben, ha egy kártya témájából fakadóan több csapat több játékosát tartalmazza, úgy a bontás után az érintett csapatok vásárlói/tulajdonosai között sorsolásra kerülnek ezek a lapok! Példa egy olyan lap sorsolására, amelyen 7 különböző csapat játékosa szerepel. A példánkban „A” résztvevőnknek 4 csapata is érdekelt az említett lapban, míg „B” résztvevőnknek 2, „C” résztvevőnknek pedig egy. Ebben az esetben az „A” résztvevő neve 4-szer, „B” résztvevőé 2-szer, „C” résztvevőé 1-szer kerül fel a random.org listájába. Így az „A” résztvevő 57%-os, a „B” résztvevő 29%-os, míg a „C” résztvevő 14%-os eséllyel vesz részt a sorsolásban. – Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben szerepel, esetleg csapatmez nélkül (például öltönyben, USA Team mezben, stb.) és a kártyán külön nem szerepel, hogy mely NBA csapathoz tartozik a játékos, úgy a kártya azé a bontásban résztvevőé, akinek a csapata draftolta a játékost, vagy ennek hiányában, amely csapat először alkalmazta. – Amennyiben egy történelmi, már nem létező nevű csapat kártyája bukkan fel a bontás során, úgy azt a résztvevő fogja megkapni, aki a csapatának elődje volt az érintett kártyán szereplő játékos/csapat. – Pick Your Team bontás esetén, – ahol a vásárló határozza meg, mely csapatot vagy csapatokat veszi meg a bontásból -, a csapatok eltérő árat kapnak az aktuális játékos gárdájuktól függően. Vagyis amiatt, hogy mely csapatok és mely csapatok játékosai vannak jobban felkapva, melyben szerepelnek értékesebb, közkedveltebb kerettagok, vagy szerepelnek jobban napjaink ligájában. – A bontásokról minden esetben Élő Facebook videó felvétel készül! Az elkészült videót a bontás után Youtube csatornánkra feltöltjük, illetve blogunkban is megjelenítjük, hogy utólag is elérhetőek legyenek.
Bevásárló kosár
Bezár

No products in the cart.