2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break – Amint betelik

Főoldal/Kosárlabda/2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break – Amint betelik

2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break – Amint betelik

Készleten

A 2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break tartalma: 6 csomag/doboz; 8 kosaras kártya/csomag. Átlagosan garantált 2 Autograph kosaras kártya dobozonként.   FO

A 2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break tartalma: 6 csomag/doboz; 8 kosaras kártya/csomag. Átlagosan garantált 2 Autograph kosaras kártya dobozonként.   FONTOS: Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben szerepel, esetleg csapatmez nélkül (például öltönyben, USA Team mezben, stb.) és a kártyán külön nem szerepel, hogy mely NBA csapathoz tartozik a játékos, úgy a […]

Read more

4 900 Ft42 000 Ft

Clear selection
Mennyiség:
Compare
A 2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break tartalma: 6 csomag/doboz; 8 kosaras kártya/csomag. Átlagosan garantált 2 Autograph kosaras kártya dobozonként.  
FONTOS: Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben s

A 2019-20 Chronicles Basketball Hobby doboz PYT break tartalma: 6 csomag/doboz; 8 kosaras kártya/csomag.

Átlagosan garantált 2 Autograph kosaras kártya dobozonként.

 


FONTOS: Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben szerepel, esetleg csapatmez nélkül (például öltönyben, USA Team mezben, stb.) és a kártyán külön nem szerepel, hogy mely NBA csapathoz tartozik a játékos, úgy a kártya azé a bontásban résztvevőé, akinek a csapata draftolta a játékost, vagy ennek hiányában, amely csapat először alkalmazta.

 

A bontás várható időpontja: ha betelt és minden spot fizetve

Read more
18 éven aluliak nem vehetnek részt a bontásban!!! – A bontásban résztvevő jogosult minden olyan csapat kártyára, amelyet a bontás előtt választott. – Abban az esetben, ha egy kártya témájából fakadóan több csapat több játékosát tartalmazza, úgy a bontás után az érintett csapatok vásárlói/tulajdonosai között sorsolásra kerülnek ezek a lapok! Példa egy olyan lap sorsolására, amelyen 7 különböző csapat játékosa szerepel. A példánkban „A” résztvevőnknek 4 csapata is érdekelt az említett lapban, míg „B” résztvevőnknek 2, „C” résztvevőnknek pedig egy. Ebben az esetben az „A” résztvevő neve 4-szer, „B” résztvevőé 2-szer, „C” résztvevőé 1-szer kerül fel a random.org listájába. Így az „A” résztvevő 57%-os, a „B” résztvevő 29%-os, míg a „C” résztvevő 14%-os eséllyel vesz részt a sorsolásban. – Amennyiben a kártyán szereplő játékos még egyetemi mezben szerepel, esetleg csapatmez nélkül (például öltönyben, USA Team mezben, stb.) és a kártyán külön nem szerepel, hogy mely NBA csapathoz tartozik a játékos, úgy a kártya azé a bontásban résztvevőé, akinek a csapata draftolta a játékost, vagy ennek hiányában, amely csapat először alkalmazta. – Amennyiben egy történelmi, már nem létező nevű csapat kártyája bukkan fel a bontás során, úgy azt a résztvevő fogja megkapni, aki a csapatának elődje volt az érintett kártyán szereplő játékos/csapat. – Pick Your Team bontás esetén, – ahol a vásárló határozza meg, mely csapatot vagy csapatokat veszi meg a bontásból -, a csapatok eltérő árat kapnak az aktuális játékos gárdájuktól függően. Vagyis amiatt, hogy mely csapatok és mely csapatok játékosai vannak jobban felkapva, melyben szerepelnek értékesebb, közkedveltebb kerettagok, vagy szerepelnek jobban napjaink ligájában. – A bontásokról minden esetben Élő Facebook videó felvétel készül! Az elkészült videót a bontás után Youtube csatornánkra feltöltjük, illetve blogunkban is megjelenítjük, hogy utólag is elérhetőek legyenek.
Back to Top
Bevásárló kosár
Bezár

No products in the cart.